Murulle hyppytekniikka nro 4. Pelkkää perussettiä kuten nro 3kin josta en olekaan postannut. Vähän käy huolimattomaksi kun palkka imee kovasti, laitoin viimeiseen hyppyyn toisen riman etuviistoon.

Sitten keppejä. Alussa yksi ohjuri ja lopussa kaksi. Lähestyminen putkesta ensin suoraan ja sitten 90 asteessa avokulma niistämällä. Ei yhtään virhettä ja aikas hyvä vauhti :)

Tulppis myös jumppahyppeli, sille tämä oli 3.kerta. Ensin perussarjaa jotka meni minusta oikein hyvin, sitten setpoint - hyppyä joka nostettiin 50 senttiin. Taas oli ihan maksimi tuo korkeus, vielä pysyi selkä kasassa mutta varmaan jos uyksikin hyppy oltaisiin otettu enemmän tuolla korkealla, se ei enää olisi jaksanut koota. Hyvä näin.

Sitten ohjuroin vähän Lyytiä joka on meillä viikon hoidossa. Koiran hallintatestiä tein ihan hyppy-putki - pyörityksellä ja tsiisus että se on nopea! Hyvin menee kun on vaan ohjaus ajoissa ja selkeää, Lyyti reagoi heti myöhästymiseen ja kääntyy haukkua räkyttämään mua. Sitten pähkäiltiin keppejä.

Lyytillehän on opetettu pujottelu verkoilla ja niistä on ollut vaikeaa päästä eroon. Nyt laitettiin ohjurit melkein joka väliin ja Asko oli palkkakipon kanssa keppien lopussa. No, Lyyti tuli muutamiakin kertoja ohjureista yli. Lyhennettiin sitten kepit ensin neljään ja sitten laitettiin kaksi lisää, lisäksi Asko piti palkkaa piilossa ettei se olisi niin kiihdyttävä. Näin alkoi toimia. Lopuksi vielä kokonaiset kepitkin saatiin onnistumaan. 

Kokeiltiin konatktiesteenä A:ta ja niin, ei se ainakaan itsenäisesti osaa siihen pysähtyä mutta toisaalta ei loikkaakaan. Täytyy konsultoida Violaa tuon suoritustavasta vielä. Pianhan tässä olisi kisakuntoinen paketti :)