Niin se vaan iloiset asiat vaihtuu pettymyksiin.. johan tuota menestystä tulikin ihan liikaa muutaman päivän sisällä. Nimittäin sain kirjeen jossa ilmoitettiin että emme tulleet valituiksi nuorten koirien tokorinkiin. Kieltämättä tuli sellainen fiilis että koko maailma romahtaa... no kuulostaa ehkä vähän falskilta mutta näinhän se on, Murun tavoitteet oli asetettu juuri ja ainoastaan sinne tokoon. Ja nyt käytännössä ainoa valmentautumismahdollisuus evättiin meiltä. Joo, jatrkan yksin ja teen kaikki samat virheet tai tekemättä jättämiset kuin Letun ja Lakinkin kanssa. Saan nippa nappa hyväksyttyjä tuloksia alemmista luokista ja sitten voittajaan jymähdetään, eihän mulla ole hajuakaan miten esim. opetettaisiin ohjattu nouto? Saatikka miten tekisin kisamaisia treenejä, harjoittelisin palkkaamattomuutta tai kuuntelisin kommentteja ja treenivinkkejä vertaisryhmältä? Masennusta lisää vielä ajatus siitä että olimme ehkä se ainoa ringistä ulos jätetty koirakko :(

Sain samalla myös videon joka kylle kertoo paljon, en itsekään tajunnut että pääsykoe meni noin huonosti. Kuvittelin sen menneen paljon paremmin. Seuraaminen on ihan ala-arvoista juuri tuossa tuomarin kohdalla, luoksetulo ihme pomppimista, kapulasta irroituksen jälkeen Muru nousee ja hyppyliike menee piloille kun en saa koiraa perusasentoon. Ja se paikkamakuuhan ilmeisesti nollautui kun tarvitsi kolme käskyä maahanmenoon. Juoksut eivät ole mikään tekosyy, koiran pitäisi pystyä tekemään töitä juoksuisenakin, entä jso nämä olisivat olleet MM-kisat? Ja ilmeisesti monilla pääsykokeissa olleilla oli jo tuloksia kokeista. Aiemmasta tokotaustasta en tiedä muiden osalta mutta minun taustani nyt ei ole kovin kummoinen kun en ole EVL:ään yhtään koiraa kouluttanut, ja sitä että toiminko koulutusohjaajana ei muuten missään vaiheessa edes kysytty vaikka senkin piti olla yksi kriteeri.

Nyt pistää kyllä miettimään miten jatketaan, koira on kohta 2 eikä sillä ole edes alokasluokan tulosta. Tuon ikäisenä monet ovat jo valioita. Ja treenitilanne ei nyt sitten paranekaan yhtään, olin niin luottanut siihen että pääsemme valmennukseen.

Video

Aamuun asti on aikaa miettiä kehtaanko ilmoittaa tuota kokeeseen mihin olin suunnitellut...