Pyörähdettiin Lahden ryhmiksessä. 44 nahkaa arvosteli Hilkka Salohalla. Tiukka täti, vain yksi uros ja kolme narttua sai SA:n! Eikä niitä punaisiakaan nauhoja kovin montaa kehässä jaettu.

Muru yllätti minut esiintymisellään: ekalla kierroksella se vielä vähän pomppi ja odotellessa haukkuikin, mutta toisella kierroksella se juoksi hienosti ja seisoi kuin (Muru)Tatti. Murun arvostelu:

Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, ikäisekseen hyvin kehittynyt narttu, jolla hyvä pään kiila. Alaleuan tulisi olla voimakkaampi.Silmät voisivat olla hieman suuremmat. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Ikään riittävä runko ja lupaava eturinta.Pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Kokoon sopiva luusto ja hyvät käpälät. Karva ei tänään parhaassa kunnossa. Liikkuu vielä epävakaasti edestä, hyvällä sivuaskeleella. JUN EH4

Lettu pääsi ilmaiseksi mukaan. Sitä ei kauheasti kiinnostanut kehässä pönöttäminen eikä edes pallo saanut sitä liiemmin innostumaan... no kehän laidalla tavattu Elina kyllä sai haleja ja pusuja sydämen täydeltä :) Letun arvostelu:

10v. Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. Alaleuan tulisi olla leveämpi. Hyvä pään kiila, mutta kuono-osa voisi olla pyöristyneempi. Pienet silmät ja haja-asentoiset korvat. Kaunis kaulan kaari ja ylälinja. Hyvä eturinta ja runko. Erinomainen luusto. Pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Liikkuu hieman jäykällä ja lyhyellä taka-askeleella muuten hyvin. VET ERI3.

Kasvateista Taimi ja Iitu olivat mukana myös. Iitu sai vain H:n, pääasiassa sivulla lepsuttavien korvien takia - Iitullahan on tosi nätit korvat kun se haluaa mutta välillä se vaan laskee ne levälleen. Taimi kaunisteli taas hienosti mutta löysä kaulanahka pudotti sen arvosanaksi EH:n, jolla se kuitenkin sijoittui isossa luokassa toiseksi!

Acting Private Dancer "Taimi":

taimi-normal.jpg