Viimeistelytreenit ennen koetta meni aivan nappiin. Siis Muru oli Loistava. Asenne, tarkkuus, nopeus, reagointi, kaikki. Ainoo vaan että mulla oli koulua Hämeenlinnassa kolme päivää jolloin Muru oli Tiinalla hoidossa, ja sitten perjantaina en ehtinyt tehdä sen kanssa mitään. 

Koepaikalle (Aholaidan kenttä) mennessä se oli vähän outo: haukkui toisille koirille suorastaan niskavillat pörhöllään. Muutama tuttu koira oli paikalla joiden kanssa annoin nenitellä, mutta silti Muru pysyi aika terävänä. Käveleskelinkin sen kanssa aika paljon ympäriinsä. Lisäksi kaikki meidän oikeat treenivermeet oli jääneet Haukkuvaaraan. No, ajattelin että ei niillä niin väliä ole ja laitoin Murulle Tulpan pannan ja fleecehihnan. Paikkamakuuseen mentiin tuosta noin vaan, paikkamakuu ja luoksepäästävyys meni ihan ok. Kympit molemmista.

Yksilöliikkeisiin mentiin ekana. Ehdin kuitenkin hyvin viritellä koiraa koska paikkamakuuryhmiä oli kaksi. Mutta wtf, Muru ei virittynyt! Yleensä kun sille ei tarvitse kuin muutaman kerran ottaa perusasentoa ja se on ihan täpinöissään, nyt se vaan haahuili ja keskittyi epäolennaiseen?! No eihän se auttanut kuin mennä kehään.

Seuruut oli ihan kamalia. Videoltakaan ei näy miten kamala fiilis oli kun Muru on seuruissa yleensä niin täysillä mukana. Nyt se pysähteli, nuuski maata eikä pysnyt käännöksissä mukana, ei istunut pysähdyksissä... Hihnaseuruusta saatiin 7 mutta vapaanaseuruusta vain 5. 

Eikä homma parantunut ollenkaan. Toki alokasluokassa seuruulla ei muissa liikkeissä ole niin suurta painoarvoa mutta kun maahanmeno oli vähän hidas ja seisomisessa Muru ennakoi loppuperusasennon, ei niistäkään herunut kuin kasit. Luoksetulosta sentään 9.

Hypylle mennessä en enää saanut Muruun kontaktia ollenkaan ja jouduin istuttamaan sen kädellä ja menemään sitten sen viereen aloitusasentoon. Itse hyppy oli löysä kun Muru vaan katseli jotain kehän laidalla olleita koriia ja siitä saatiin vain 6. Voi surkeuden surkeus. Kokonaisvaikutelma 7, alokasluokassa se on jo tositosi huono.

Pisteitä kaikenkaikkiaan herui 152, hyvä kakkostulos kuitenkin. Kokonaisuuteen oli silti hyvinhyvin pettynyt.

Video

Kaisa ja Ville kisasivat avoimessa luokassa eikä mennyt heilläkään ihan putkeen, teknisistä virheistä ropisi pisteitä niin että kolmostulos jäi jäljelle. Menimme sitten suoritusten jälkeen vähän "paikkailemaan" viereiselle pallokentälle, ja lopulta kun otin nakki kainalossa seuruuta Muru vasta alkoi herätä. 

Näin tällä kertaa. Ei vaan kulkenut.