JUlia olikin sitten muuttanut edellispäivänä "harjoittelemaamme" viikkorataa. No samoja kuvioita oli käytössä mutta myös jotain uutta.

Murun kanssa eka kierros oli taas ihmettelyä ja pomppimista mutta toisella kiekalla alkoi meno jo tuntua agilitylta. Kyllä, kun vaan saan ohjauksen ajoitettua oikein niin liikkuuhan se eteenpäin! Myös lelupalkka on bueno, varsinkin kun tuoreessa muistissa oli tuo saalispalkkaus alkuviikosta.

Mitäs kohtia me sitten tahkottiin? No sitä samaa sylkkäri-poispäinkäännöstä mikä oli vaikea jopa Lakille, lisäksi saksalainen (taaksevienti-päällejuoksu-sokkari) joita aika paljon on tässä kevään aikana treenattu, ei taas meinannut onnistua millään. Otettiin sitten palkalla sitä kohti-hyppyä kun muuten Muru meinasi aina kiertää koko esteen. 

Ekalle kierrokselle vähän nostettiin rimoja, ei vaikuttanut menoon millään tavalla. Radalla oli muuten myös pujottelu, Muru teki siinä yhden virheen mutta en sitä alkanut korjailemaan koska se kuitenkin selvästi yritti ja aloittikin oikein, mutta oli erittäin epävarma. Pitäisi ja pitäisi....