Monista pikkutreeneistä ei ole saatu tehtyä muistiinpanoja mutta tässä pieni kertaus missä mennään:

Paikkamakuu: Hallissa pysyy vaikka olen näkösuojassa, ulkona kuitenkin on noussut istumaan. Toisaalta on kestänyt hyvin häiriötä esim. ohi juoksevan lenkkeilijän, haistelevan koiran... Aikaa on ollut se 3 minuuttia, ylikin, mutta usein myös lyhyempiä makuita.

Seuruu: Seuruupaikka on parantunut mutta pysähdyksissä istahtaminen on vähän kärsinyt. Tämä näkyy myös sivulletuloissa: tulee sivulle mutta jää seisomaan.

Jättöliikkeet: Maahanmeno ok, seisomisessa tarvitsee vielä vahvistaa paikalla pysymistä kun liikun koiran ohi taakse. Välillä on myös ottanut askeleita perääni.

Luoksetulo: Kunnossa, stoppi myös.

Nouto: Periaatteessa kokonainen liike jo, mutta vähän kapulalla leikkimistä ja hyvin suuri riski että varastaa heitossa. Malttia ja kärsivällisyyttä.

Hyppy: Istahtamisongelma näkyy täälläkin.

Kaukot: N. metrin päästä hyvät, ripeät ja innokkaat, tehty myös pidempää vaihtosarjaa istumisia ja maahanmenoja. hitaasti lisää välimatkaa niin että se peppu pysyy paikoillaan.

Eli näillä näkymin ei vielä tänä vuonna päästä avo-luokkaan, yritys olisi kuitenkin talven aikana johonkin sisäkokeeseen.