Kävin iltasella Askon kanssa hallilla treenaamassa lähinnä Murulle irtoamista. Asko oli siis namikupin vartijana. Otettiin samaan syssyyn sitten muutkin ongelmat mitä viime aikoina on tullut: rengas on muodostunut jonkinlaiseksi peikoksi rämähdettyään kerran pahasti Mursan hypättyä jotenkin kaukaa. Rengas oli viimeisenä esteenä ja aloitin pelkästä renkaasta. Muruhan yritti ensin kiertää sitä mutta Asko oli skarppina ja eväsi pääsyn palkoille, Muru sitten nokkelana tyttönä hokasi ihan itse mitä pitää tehdä ja leiskautti renkaasta - ensin toki väärään suuntaan. Mutta sen jälkeen ei ongelmaa ollut ja lähetykset onnistuivat hienosti kolmen hypyn takaa, Upeeta! Lisättiin ketjun alkuun vielä puomi pysäytyskontakteineen, tässäkään ei ollut mitään ongelmaa. Vielä erikseen otettiin tiukkaa käännöstä renkaalle ja sekin sujui kuin tanssi vaan ja Murulla oli hauskaa. Lopuksi se sai riekkua lelujensa kanssa.

Tulppis teki saman harjoitteen - sen kanssa pitäisi tehdä tällaisia paljon sillä sen täytyy hirmuisesti miettiä hyppäämistä, ja näin kun mennään suoraan sen ei tarvitse miettiä mitään muuta. Hienosti siis poika pinkoi menemään ja hypyissäkin pysyi vielä selkä hyvin mukana. Puomi oli muistissa ja tiukka käännös renkaallekin sujui.

Ei kahta ilman kolmatta joten Lakikin pääsi päästelemään. Ensin se oli vähän ihmeissään kun en juossutkaan sen mukana - sehän kyllä irtoaa hyvin mutta hallinnan takia joudun yleensä ohjaamaan sitä kohtuullisen läheltä. Joten hyvää tää teki sillekin tiukkojen vääntöjen jälkeen - erityisesti viime valmennustunnilla kun tumpeloin oikein olan takaa ja jouduin ottamaan ihan turhia toistoja omien ohjauspuutteideni takia Nolo video viime keskiviikosta löytyy täältä.